Kopiëren van Home 2

De revival van
 de handwerkles.

Handwerken met een tikkie nostalgie. Leren en zelf maken geeft energie!

ONLINE LESSEN

De mooiste dingen ontstaan als je je hart durft te volgen

Vroeger bij mijn oma thuis deed ik niets liever dan tussen haar handwerkspullen te speuren naar de mooiste lintjes. Mijn moeder breide voor de hele familie truien en naaide mijn eerste jurken. En sinds ik een schaar en naald kan vasthouden, ben ik zelf ook altijd met stof en garen bezig geweest. Handwerken hoort bij mij. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Niets is fijner dan iets zelf te maken. Het geeft me rust, maakt je hoofd even leeg en geeft een enorme voldoening. Ik kan me onderscheiden met handwerk. Het maakt me wie ik ben. Uniek en bijzonder. Het is iets van mezelf. Waar ik bloed, zweet en tranen in heb gestopt. Met mijn handen, hoofd en hart gemaakt. Het maakt me trots!

Handwerken wordt over de hele wereld gedaan. Naar eigen tradities, kleuren, motieven en technieken. Door jong en oud. Handwerken waar je de liefde van de makers in voelt! Ik wil met je delen hoe bijzonder dit is. Er wordt zoveel moois gemaakt. Zowel vroeger als nu. Ik neem je mee op reis en laat je culturen ontdekken. Inspireer je om en leer je zelf de mooiste creaties te maken. En liefde te stoppen in jouw projecten. 

Of je nu beginner of al ervaren bent. Met de online lessen leer je handwerken in de stijl van folklore, in jouw tempo en waar en wanneer je maar wilt. Een beetje zoals toen, maar op een nieuwe manier. Het is tijd voor wat anders. Volg je gevoel. Jij kan het ook.
YES! Ik wil handwerken

WAT LEER JE?


JIJ KAN HET OOK
Wanneer was jouw laatste me-time moment? Kies eens voor jezelf, ga handwerken. Ongeacht je leeftijd. Het is ontspannend, even je hoofd leeg maken. Een moment voor jezelf. In de lessen vind je inspiratie en motivatie om (weer) te gaan doen! Deel, vind herkenning, ondersteuning en nieuwe vriendschappen in de 'Handwerkjuffie community'!
INSPIRATIE
Ik ga je stap voor stap leren handwerken naar folkloristische voorbeelden. Neem je mee op reis, leer je over culturen en hun handwerkvaardigheden. In jouw tempo, op een plek waar jij je het prettigst voelt. Je moet niets, ja mag. Je leert over gebruik van materialen, steken en patronen van een bepaalde cultuur. Of je nu beginner bent of al ervaren.
TECHNIEKEN
De digitale lessen bestaan uit een serie video's, tutorials, werkboek en patronen. Je kan de lessen zo vaak bekijken als je wilt. Met als resultaat jouw eigen prachtige projecten, nieuwe vaardigheden en heel veel inspiratie! 
CREATIEVE ONTWIKKELING
Bij het leren van een ambacht ben je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en je handen bezig. Je verlegt je grenzen. Ervaart rust in plaats van dat je er hyper van wordt. Krijgt meer kennis van vaardigheden en volop energie. Je gaat groeien!

ABOUT


'Ik zal nooit stoppen met handwerken en reizen. Het is een deel van wie ik ben'
Hi. My name is Aaron West and ever since I can remember, I have loved to travel. Maybe it has something to do with my name. I have been to more than 50 countries around the world, and traversed nearly every square mile of my home state by foot. Travelling for me is not a break from regular life - it is regular life. As your private tour guide, I’ll share with you my love of travel, and ensure you have a nature-filled adventure to remember.
Lees meer

YLLEBRODERI
ZWEEDS BORDUREN
De Zweedse winters zijn lang en donker.  Om de avonden kleur te geven, worden deze vrolijke kussens gemaakt. 'Schilder' met vilt, applicaties, borduurwol, vrolijke bloemen en harten de mooiste projecten en geef jouw leven meer kleur! 
Half-Day Tour

$50

Lees meer

HALLANDSSOM
BORDUREN
Tijdens 'Midsommar' komt het mooiste tafellinnen naar buiten. Maar ook ander Zweeds linnengoed wordt verfraaid met deze symmetrische patronen en rasters. Borduurwerk in een of twee kleuren. 
Subtiel en fraai om te doen!
Full-Day Tour

$200

Lees meer

ALPENGLUCK
BORDUREN
Als je mij al langer kent, kan het je niet zijn ontgaan. Ik hou van de bergen. De Alpen, de natuur, Heidi en alles wat er mee te maken heeft. Ik kom er vaak en graag. Ingredienten als ruitjes, hout, harten en bloemen kunnen in deze lessen niet ontbreken. Jodelahiti!
3-Day Tour

$300

Lees meer

TESTIMONIALS


CONTACT


Send me an email and I’ll get back to you soon.

Share by: